perjantai 13. maaliskuuta 2015

Just nyt

Moikka! 

Just nyt me ollaan autossa matkalla Kokkolaan Mitkä juhlat näistä tuleekaan -musiikkinäytelmän kiertueen merkeissä. Eilen vedettiin keikka Ilmajoella ja huomenna mennään vielä Vaasaan, ja lisää keikkoja tulee olemaan ripotellen pitkin maaliskuuta, ja vielä Japanin kiertueen jälkeen toukokuussa. Ei ollakaan tästä jutusta kerrottu vielä paljoa, joten avataan vähän; koko missiomusalinja, eli molemmat bändit yhdessä ovat mukana tässä Jeesuksen vertauksista kertovassa kokonaisuudessa, jota on alettu harjoittelmaan jo viime syksyn puolivälissä. 

Teos koostuu lauluista, raamatunkohdista ja draamanpätkistä. Koko idean isä on Jari Kekäle, jonka käsialaa laulujen sanoitukset ja draaman kaari ovat. Ohjaajana on toiminut Mikko Lammi. Laulujen sävellyksistä ovat vastanneet Mikko Nikula, Joonatan Rautio ja Pekka Salmi, Mikko Nikula on myös on toiminut bändiopettajanamme ja vastannut kappaleiden sovituksista. Teoksen teemana on juhlat, joihin isäntä aivan jokaista kutsuu. Mitenkä sitä sitten jokainen siihen kutsuun vastaa? 

Aikamoinen matka ollaan tässä jo tehty tämän proggiksen parissa. Jokaisen lahjat ovat päässeet käyttöön, jokainen on varmasti myös joutunut oman mukavuusalueensa ulkopuolelle ja saanut oppia paljon uutta. Välillä tuntui mahdottomalta, että kaikista palapelin palasista voisi syntyä ehjä kokonaisuus, mutta niin vaan ensi-iltaan mennessä olivat kaikki osaset paikallaan ja saimme kaikki yllättyä yleisön vaikuttuneesta ja kiittävästä palautteesta. Silloin kelpasi hymyillä ja ajatella - mitkä juhlat näistä tuleekaan! 




Tämä esitys on jo saanut puhutella monia ihmisiä ja avata Jeesuksen vertauksia uudella tavalla. Vielä on monta esitystä jäljellä, joten katsokaa ihmeessä sopivin paikka ja aika, jolloin voitte tulla katsomaan! Kertokaa myös kaikille mahdollisesti kiinnostuneille tästä, esitystä voidaan suositella kaiken ikäisille ja sekä niille joille Jeesus on tuttu ja niille joille ei. 

18.3. Myllypuron kirkko 19.00
20.3. Raahe, Raahen seurakuntakoti klo 18.00
28.3. Kangasala
4.5. Hyvinkää, vanha kirkko
6.5. Espoonlahti, kirkko
12.5. Mäntsälä, seurakuntatalo
14.5. Kouvola

Kiertuettamme saa muistaa rukouksissa ja tietysti myös lähestyvää Japanin matkaa! 

Siunattuja kevätpäiviä! 

NC 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti